Dalarna med Dalhalla 14/8

dalhast

Dag 1 Skellefteå - Robertsfors - Falun 70 mil

Avgång 07.00 Skellefteå Busstation Avresa kl. 08.15 från Robertsfors Busstation Vi stannar för raster på lämpliga platser. I Ramvik stannar vi till hos den något annourlunda träsnidaren Tomas Skimutis i hans verkstad och galleri innan fortsatt färd. Anländer strax efter 19.00 till Falun för inkvartering och middag.

Dag 2 Falun och Dalhalla

Ikväll kommer vi att ha en av resans höjdpunkter, Dalhalla kl 20.00. Tack vare det kan vi ej börja dagen så tidigt. Fritt på förmiddag att bekanta oss med Falun. Möjlighet finns att på egen hand besöka området runt Falu gruvområde, med bla besökscenter och museum. Tillägg entré. Efter lunchtid får vi en kortare rundtur i de centrala delarna av staden + VM-arenan. Idag äter vi en tidigare middag innan avresa till Rättvik och Dalhalla. Det är nu tio år sedan Robert Wells och Rhapsody In Rock stod på Dalhallas scen. Med symfoniorkestrar, svenska och utländska sånggäster, skräddarsydda scener har Rhapsody In Rock satt sin tydliga markering i Dalhallas historia. Med höstens stora succé i bagaget återvänder man nu till Dalhalla med en festföreställning som går ”all in” och specialkomponeras för Dalhalla. Åter till hotellet efter avslut.

Dag 3 Falun - Robetsfors - Skellefteå 72 mil

Vi sover ut innan vi avreser från Falun via Sundbornsbyn. Vi får en guidad rundvandring i konstnären Carl Larssons hem och möjlighet att titta in i konsthallen Kvarnen innan fortsatt färd. Stannar för både lunch och middag. Åter i Robertsfors ca. 22.00, Skellefteå 23.15.

  • Bussresa i modern turistbuss
  • Logi med frukost och middag dag 1 t.o.m frukost dag 3.
  • Besök & Entré enl. program
  • Lokal guide i Falun
  • Visning Carl Larssongården inkl. besök konthallen Kvarnen
  • Biljett till Dalhalla
  • Lunch dag1 och 3. Middag dag 3

 

Se allmänna resevilkor

 


 


 4695:- 

 

 


 

Avbeställningsskydd kostar 250kr extra och då är endast ett läkarintyg en giltig orsak.

Enkelrumstillägg: 780 kr

Avbokning OBS! Biljett till Dalhalla om 840:-/pers
( Återbetalas ej vid avbokning efter 16/6. Pengarna åter endast om biljetten kan säljas.)

 

Taggar: Kultur, Dalarna

Skriv ut E-post

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Kontakt uppgifter

 image  0910-513 93

Mail

Adress

imageLestanders Buss

            Stålvägen 6

            931 36 Skellefteå

Купить хирургические сетки с доставкой по Украине можно тут
Den här webbplatsen använder cookies för att säkerhetsställa att Ni får maximalt utbyte av webplatsen. Genom att fortsätta att bläddra på webbplatsen, godkänner du den här användningen.